WordPress-utvidelse utvikling

En av grunnene til at WordPress er den dominerende publiseringsplattformen, er at du kan finne en utvidelse som gjør akkurat det du vil. Og i de tilfellene du ikke finner utvidelsen er vi her for å utvikle den for deg.

 

Akkurat den utvidelsen du trenger

Vi er eksperter på WordPress webutvikling og i tillegg til å lage skreddersydde design for nettsider og nettbutikker kan vi kode din utvidelse. Så finner du ikke utvidelsen (plugin) som gjør akkurat det du ønsker bør du sende oss en forespørsel. Enten du ønsker å skjule kommentarfeltet på nettstedet ditt eller lage en betalingsmodul. Vi har utviklere i både Norge og utlandet som har høy kompetanse innen feltet.

 

Ingen grenser

Ikke stopp fordi du tror noe ikke er mulig bør du sjekke det med oss. Selv om andre selskaper sier at noe ikke er kan gjøres er det ofte at vi finner en løsning. Mange som jobber med WordPress vet hvordan de skal bruke en «page builder», men stopper helt opp om de ikke finner en ferdig utvidelse.

 

Jobbet på små og store plugin-prosjekter

Vi har utviklet egne utvidelser for en rekke kunder.

Sammen med våre venner i Nettpilot og CreativeAgency har vi blant annet jobbet med Bring sin utvidelse til WooCommerce og Nets betalingsmodul for WooCommerce.

 

Ingen prosjekter er for små eller for store. Ta kontakt for en uforpliktende prat.