WordPress Booking Utvidelse

For at du skal kunne bruke WordPress og Woocoomerce for booking trenger du en utvidelse(på engelsk plugin).

Vi har god erfaring med moduler for å gjøre det enkelt for deg å ta imot bookinger.

 

Synkronisering med Google Calendar

Kalender utvidelsen vi jobber med kan synkroniseres med Google Calender. Så du enkelt kan se når du har tid til å ta imot kunder.

 

Ta betalt med Woocommerce

Pluginen kan integreres med nettbutikkløsningen WooCommerce til WordPress som gjør det enkelt for deg å ta betalt når noen gjør en timebestilling gjennom ditt nettsted. Du velger selv hvilke betalingsløsninger du ønsker, og vi kan hjelpe deg å velge den som passer deg best.

Ut av boksen fungerer modulen i dag med PayPal, Stripe, Payson, 2Checkout, Autorize.net og flere. Vi har mulighet til å utvikle integrasjon mot flere etter ønsker.

 

Responsivt design og brukervennlig

For at dine besøkende skal få den beste opplevelsen er det viktig at bestillingsskjemaet er tilpasset enheter som mobil, nettbrett og pc.

 

Gruppebooking

Med denne løsningen er det enkelt for deg å gjøre det mulig for kunde å booke for flere personer samtidig til samme tid.

 

Automatisk booking

Systemet gjør deg en automatisert online booking og planlegging for WordPress.

 

SMS og e-post varsel

Kommunikasjon er viktig for at kunde skal huske å møte opp. Dette systemet hjelper deg å informere kunde om at de skal møte, har glemt å møte eller annen informasjon du ønsker å formindre. SMS tjenester og integrasjon kommer i tillegg.

Hvordan kan vi hjelpe deg.