Wordpress Utvidelser Og Plugins

For å gi WordPress mer funksjonalitet kan man aktivere utvidelser (på engelsk kalt plugins).

Disse hjelper WordPress til å få de til tillleggsfunksjonene man ønsker, utover de som allerede kommer ut av boksen.

 

Hav av utvidelser

I mange tilfeller finnes det er utvidelse som kan hjelpe WordPress til å oppnå det man ønsker. I de tilfelle hvor dette ikke er finnes har vi mulighet til å utvikle disse. Vi anbefaler i de fleste tilfeller at man holder seg til kjente utviklere, og at man holder seg unna utvidelser som ikke er oppdatert på en god stund. For at ditt nettsted skal ha høy sikkerhet er det viktig å gjøre den minst mulig sårbar.

 

Hva er en utvidelse?

Enkelt forklart er en utvidelse programmeringskode, på samme måte som designet/themet til nettstedet er kode. I samme grad som man velger hvilket design nettstedet skal ha, velger man hvilke utvidelser nettstedet skal ha. Utvidelsene gjør ikke om på kjernen til WordPress, men kan allikevel gjøre store forandringer i forhold til funksjonaliteten til nettstedet.

 

En utvidelse kan gjøre alt fra en liten funksjon til  å være kompliserte WordPress sidebyggere. Det er få begrensninger for hva en utvidelse kan gjøre. Men det er ikke alt WordPress egner seg til. I enkelte tilfeller vil vi anbefale andre løsninger eller at vi utvikler noe som er helt skreddersydd.

 

Les mer om skreddersydde WordPress-utvidelser

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon om WordPress-utvidelser